Bemutatás

 

Az 1.BIZTOSÍTÁSLICIT, biztosítási termékek árlejtéses versenyeztetésére alkalmas online technológia. Magas szintű biztonsággal rendelkező, internetes portálrendszerként üzemel a regisztrált felhasználók számára, díjmentesen. A biztosítási igény megfogalmazásától a megfelelő fedezetcsomag kiválasztásáig teljesen elektronikus ügyintézést biztosít az ügyfelek és a biztosítók részére is az eddigieknél nyíltabb, könnyen kezelhető módon. A www.biztositaslicit.hu oldalon elérhető rendszer, felhasználónévvel és jelszóval használható.

A gazdálkodó szervezetek, intézmények működésük folytonosságának fenntartására irányuló terveiben és intézkedéseiben az egyik legfontosabb elem, gazdasági tevékenységük átgondolt, tervezett kockázatkezelése. A gazdaságosan fenntartható és szükséges, de elégséges biztosítási fedezetek létrehozásánál alapvető és egyre erőteljesebben jelentkező igény az átlátható versenyfolyamat és az ehhez kapcsolódó világos, egyértelmű tájékoztatás valamint a minél egyszerűbb adminisztráció.

Ezeknek az üzleti igényeknek a kiszolgálása érdekében elektronikus rendszerünk az intézményi vagyon és felelősségbiztosítások terén a következőket nyújtja:
  • az internetes technológiák alkalmazása és az elektronikus ügyintézésben rejlő lehetőségeknek, az eddigieknél magasabb szintre emelése (a lakossági biztosításoknál már mindennapos gyakorlattá vált elektronikus ügyvitelhez hasonlóan)
  • a biztosítási igénnyel rendelkező intézményeket - kockázataik internetalapú meghatározásával, adatközléssel és ügyintézéssel - egyszerűbb, hatékonyabb módon juttatja el az igényeiket lefedő, legnagyobb megtakarítást eredményező szerződéseik létrejöttéig.
  • versenysemleges közegben lezajló, az árlejtéses licitfolyamatot teljes egészében végig követhető ügyintézési lehetőség kialakítása az ügyfelek és a biztosítók számára

Előnyök

  • Biztosítók egy helyen licitálnak Önért
  • Díjmentes ügyintézés
  • Szakértői segítség a biztosítás kiválasztásában
  • Legkedvezőbb díj elérése árlejtéses licit használatával
  • Gyorsabb, egyszerűbb, költséghatékonyabb, mint a hagyományos megoldás

Magunkról

Az 1.BIZTOSÍTÁSLICIT megalapításával célunk az volt, hogy ügyfeleink biztosításaikat a magyar piacon eddig nem ismert különlegesen hatékony módon intézhessék... Tovább

Csatlakozz hozzánk