Önkormányzati biztosítások

 

Az önkormányzatok, költségvetési szervek, társulások és önkormányzati vállalatok működése során az egyik legfontosabb terület az önkormányzati vagyon kezelése, értékének megóvása és a tevékenységükkel kapcsolatos felelősségek kezelése. Ezért fontos az ingatlanokat, eszközöket fenyegető kockázatok minél hatékonyabb, ugyanakkor költségtakarékos áthárítása, a vagyonelemekre és felelősségi kockázatokra megfelelő fedezetet nyújtó biztosítás létrehozásával.

Az Önkormányzati Biztosítások Rendszerének elindításával már az önkormányzatok is részesei lehetnek a biztosításlicit nyújtotta gazdasági előnyöknek. Biztosítási költségeik csökkentését az árlejtéses, versenysemleges rendszertechnológiának és az áttekinthető ügyintézési folyamatnak köszönhetően érhetik el. A rendszer használata a regisztrált önkormányzatok számára díjmentes.

A rendszer kialakításában együttműködő partnerünk az ETK Szolgáltató zRt. Az általuk működtetett Önkormányzati Klub 1999 óta működik. Az önkormányzati szakemberekkel folyamatosan együttműködve végzik oktatási, tanácsadási és kontrollfolyamatokra vonatkozó tevékenységüket, mely a felmerült igények alapján most már a kockázatkezelés területét is érinti.

Az Önkormányzati Biztosítások Rendszere itt érhető el:

http://www.onkormanyzatiklub.hu/oenkormanyzati-biztositasok-rendszere-obr

Magunkról

Az 1.BIZTOSÍTÁSLICIT megalapításával célunk az volt, hogy ügyfeleink biztosításaikat a magyar piacon eddig nem ismert különlegesen hatékony módon intézhessék... Tovább

Csatlakozz hozzánk