Rólunk írják:

 

 

Régóta van közöm a biztosítási világhoz, miközben az életem egyik legfontosabb része az aukciózás. Úgy hiszem, hogy e két terület összeházasítása sikerre fog vezetni. A biztosításlicit árversenyével egymásra találó partnerek mindannyian elégedettek lehetnek majd.

 

Szívesen állok e vállalkozás mellé, mert hiszek az árversenyben: abban, hogy a megfelelő környezet megteremtésével, a szereplők körének kiszélesítésével az „áru, a „vevő” és az „eladó” egymásra talál, és létrejöhet a mindenkinek előnyös, ideális végeredmény.
Tetszik a kezdeményezés alapgondolata, hiszen valami hasonlót csinálok én is immár közel két évtizede a festmények és műtárgyak világában, mikor új tulajdonosokat keresek a hozzám kerülő műalkotásoknak. Ebben a folyamatban természetesen az árverésen felkínált festmény a legfontosabb, de ez még nem elég: az értékeit, a jelentőségét ki kell domborítani a tökéletes tálalással, s minél több potenciális vásárlónak be kell mutatni, hogy egy fair verseny végén a lehető legjobb ajánlat győzhessen.
Ezen dolgozunk a Kieselbach Galériában, s ennek a munkának az eredménye, hogy a mi árverésünkön született meg az abszolút magyar aukciós rekord: Csontváry Kosztka Tivadar Szerelmesek találkozása című alkotása azóta is csúcstartó.

 

 

Régóta van közöm a biztosítási világhoz, miközben az életem egyik legfontosabb része az aukciózás. Úgy hiszem, hogy e két terület összeházasítása sikerre fog vezetni. A biztosításlicit árversenyével egymásra találó partnerek mindannyian elégedettek lehetnek majd: tiszta és átlátható viszonyok között végül a legjobb, az árban és a nyújtott szolgáltatás minőségében egyaránt ideális ajánlat győzött.

 

Kieselbach Tamás, műgyűjtő, Kieselbach Galéria

 

  műkincsek biztosításáról bővebben itt olvashat

 

Forrás: hvg.hu 2012. november 06

 

 

 

 

 110 évvel ezelőtt dédnagybátyám megalapította a Pauker Mór papírkereskedést és nyomdát, amit később nagyapám vett át és folytatta a tevékenységet.

Jó lenne körbevezetni most itt a géptermekben, jó lenne megmutatni, hogy némi kényszerű kitérő után újra a családunk biztos fundamentuma a nyomda.
A nyomda, ahol a legigényesebb, finomabb megoldásokkal dolgozzunk azon, hogy minden egyes tőlünk kikerülő könyv egy-egy szép tárgy is legyen.
A minőségi nyomdaipar műveléséhez egyszerre kell otthon lenni a manuális művészetek és a XXI. századi high-tech technika világában.
Mindehhez segítséget ad, hogy személyes inspirációm is a múlt legnemesebb értékei és a mai tudás szinergiájának meglelése.


A biztosításlicit több okból is megnyerő számomra: tetszik, hogy ezt a patinás, régi terméket a biztosítást kivitték az online térbe. Megnyerő számomra, hogy az nyer, aki a legjobbat a legolcsóbban adja, a saját szakmámban sincs másképp.

Tetszik az árlejtéses licit pofonegyszerű ötletének kivitelezése: jó érzés elgondolni, hogy miközben nagy irodaházakban azon dolgoznak, hogy nekem minél komfortosabb, előnyösebb és vonzó áron értékesített biztosítást nyújtsanak, én mással tölthettem az időmet, hiszen gyorsan és egyszerűen, on-line intézhetek el mindent.


Vonzó, hogy miközben a biztosítók licitálnak értem, számomra ez a szolgáltatás ingyen van, sőt, még szakértők is a rendelkezésemre állnak.

Cipőt a cipőboltból. De a legfinomabbat és olyat, amilyenről úgy érzem, hogy rám szabták, nekem készült, nem egy kaptafára másokéval.

Biztosítást: a biztosítási tőzsdéről, itt garantáltan a legjobb és leginkább az egyedi igényeimhez igazított ajánlatot kapom.

Vértes Gábor, a Pauker nyomda tulajdonosa

 

Forrás: hvg.hu 2012. október 26  

Előnyök

  • Biztosítók egy helyen licitálnak Önért
  • Díjmentes ügyintézés
  • Szakértői segítség a biztosítás kiválasztásában
  • Legkedvezőbb díj elérése árlejtéses licit használatával
  • Gyorsabb, egyszerűbb, költséghatékonyabb, mint a hagyományos megoldás

Magunkról

Az 1.BIZTOSÍTÁSLICIT megalapításával célunk az volt, hogy ügyfeleink biztosításaikat a magyar piacon eddig nem ismert különlegesen hatékony módon intézhessék... Tovább

Csatlakozz hozzánk